Adakah dy orangnya?

 
 
 
 
Ya Allah, sungguh xsangka perkara itu betul3 membuatku rsa muak & benci dengan janji seorang seperi dy. Entah mengapa, aq rasa terlalu pendek akal kerana mengharapkan seorang seperti dy. Hendak ku tuntut jnji macam2 alasan yang diberikan kepada ku. Sungguh menghairankan, tidak ad rasa bersalahkah dalam hati dy? Atau aq yg terlebih syok sendri dengan dunia aq. Tipu lah jika senang sgt aq membuang & menghilangkan perasaan syg aq pd dy.
 
Ahh, malas aq mahu cerita lagi tentang si dy.. xde jodoh. Myb Allah nak aq usaha lagi utk dapat yg baik utk diriku. 
 
" Sesungguhnya disebalik kesedihan yang kita alami tersimpul seribu satu hikmah yg Allah beri utk kita, tersimpul juga seribu satu kebahgiaan untuk kita "...:D
 
Alhamdulilllah, saat ini aq merasai ketenangan & kebahgiaan. Terima kasih Ya Allah sebab titipkan rasa ini kepadaku. Disaat aq perlukan seseorag yg aq rasa betul3 boleh mendampingi aq ko hantar seseorang utk hilangkan rasa kesedihan ku disaat ini.
 
 Yeah !! aq xkan mudah jatuh cinta tai aq berharap pd Allah berikan yg terbaik utk ku disaat hati ku luka...
 
 
:: Allah tu Maha Berkuasa & Maha Penyayang. Dia mampu menintipkan rasa Sayang & Cinta hanya dalam masa sesaat sahaja ! Walaupun lama sekali pom kita berkawan ngn seseorang itu jika Allah xizin kita ad perasaan Sayang & Cinta akan nya, ia tidak akan hadir dalam hati kita ::  
 Percayalah, Allah yg mampu pegang & ubah semuanya..:D 

 

Allah is everything.
 
And thanks to him..
Thanks be part of me. 
 
 

1 comment:

Bismillahirrahmanirrahim..
leave words here..
may Allah bless u..