> kahwin muda?? adakah ia sesuatu yang tren skang? jom kite terjah pendapat orang ramai..



 heyp korang.. da lame rase nya xmengupdate blog ni.. yelakan asik bz dengn assigmnt n projek je yang agk bertimbunla kalau diikutkan... huhu.. dalam kesibukkan menyiapkan projek n assigmnt yang bertimbun ni tiba-tiba teliga ni dihangatakan dengan berita-berita yang skng ni selalu saja di MENTION oleh FB dan you tube.. na tw xberita apa? ala..xpyh cakap pn mesti korang da tahu kan.. KAHWIN MUDA la..

hah !!!! da jadi trend ke skng ni???

i guess XKOT.. sebab ny ramai kawan-kawan wa yang kahwin muda.. contoh ny sorang akk n sorang abg ni.. name nya KAK SARAH n TAUFIK.. Alhmdlah sekarang ni dyorang pn dah dikurnikan cahaya mata..

hah.. nak tahu xbape umur dyorang.. This years they should be 20.. n their daughter almost 1 years..
if xsilap lha kan.. hurmm.. tp tgk dyorang ni bahgia sangat.. na tahu lebih detail pasal dyorang why not korang sendiri jenguk blog both them.. so korang akan lebih paham n tahu kenapa dyorang kahiwin awl.. Taufik dan Sarah tp bg wawa slh satu sebb dyorang kahwin awl sebb Allah dah mempercepatkan jodoh dyorang.. pertemukan dyorang di tempat yang sama..

yang ini satu lagi adalah sumone ni post bout 2 teenage ni yang betul3 teenage lha.. umur depa sekitar 16 n 14 years old.. so ok lha kn.. kwin awal.. xmngundang fitnah.. InsyaAllah.. Allah akn lebih pelihara dyorang daripada melakukan perkara-perkara yang membatasi syara'.. insyAllah..
ni wawa selitkan sekli video ny sebagai bukti.. myb ada diantara korang yang lain da tegok n ad yang belom tgk..



so ap lagi korang na tahu pasal kahwin mude ni... kalu nak tahu lebih lanjut korang pg la dekat PAK CIK GOOGLE tu.. g research psl ap kelebihan kahwin muda n ap rahsia-rahsia nya..

Seorang agi sahabat wawa.. Alhmdllah dy telah pn selesai diijabkabulkan pada bulan JUN o JULY.. klu xsilap la..
SHARIFAH ZAHARAH n your beloved HUSBAND.. im wish for your happines too..



SHARIFAH ZAHRAH and YOURI RASHID





and the latest news from me.. my closed frenz will getting married after eidul Fitri.. insyAllah....

 congrates for NUR HAKIMA BT DAUD AND AIMAN IHSAN B. ALYAS for your special day on 23 OGOS 2012.. i wish for your happines.. May Allah bless your RELATIONSHIP and LIFE

lastly from me insyaAllah i'll married next year wif my hubby.. MUHAMMAD SYAWAl.. pray for us too..


done !!!!..

1 comment:

  1. hmm...jodoh di tangan Tuhan :)

    ReplyDelete

Bismillahirrahmanirrahim..
leave words here..
may Allah bless u..